geluk en verdriet

Angst kan je groei als ondernemer ernstig vertragen en zelfs helemaal verlammen.

Daarom is één van mijn favoriete stellingen als ondernemer deze:

 "De hoeveelheid onzekerheid die jij aankan als ondernemer is recht evenredig met de grootte van je succes als ondernemer."

Dit inzicht deed me beseffen dat angst, onzekerheden en twijfels inherent zijn aan ondernemen. Het is een utopie om te denken dat ze ooit gaan verdwijnen, eens je maar succesvol genoeg wordt.
Integendeel.
Hoe succesvoller je wordt, hoe groter de gevolgen van de verkeerde beslissingen zijn.

Een succesvolle ondernemer is daarom niet vrij van angst en twijfels. Het enige verschil is dat hij geleerd heeft hoe er mee om te gaan.
Een succesvolle ondernemer gebruikt de juiste tactieken zodat twijfels, onzekerheden en angsten zijn groei niet belemmeren.

Het is dan ook niet toevallig dat omgaan met onzekerheid, angst en twijfel een hoofdthema is tijdens zowel Wolves & Warriors, Warrior Queens als ons Belgische seminarie Freedom Warrior.

Een leven zonder angst en onzekerheden bestaat niet

Maar dat wil niet zeggen dat jij je beslissingen en je leven moet laten afhangen van die gevoelens.
Integendeel: door er pro-actief mee om te gaan, kan je ze perfect onder controle houden en je er niet door laten tegenhouden.

In deze video vertel ik je één van mijn meest efficiënte technieken.


Deze techniek om met angst om te gaan heeft niet alleen een grote impact gehad op mijn succes en groei als ondernemer.

Ik heb hem door de jaren heen ook aan meer dan 100 ondernemers aangeleerd. Het is een techniek die uitblinkt door zijn eenvoud maar zijn werking door de succesverhalen van mijn klanten al tientallen keren bewezen heeft.

Ontdek hoe ook jij hem toepast om beter met angst te leren omgaan. Ga er mee aan de slag en geef je kennis door aan medewerkers, je partner en aan je kinderen!

Wil je een expert worden in het verminderen van angst en verhogen van je zelfvertrouwen?

Kom dan naar Freedom Warrior, het inspirerende seminarie op 04 december 2018 in Schilde.
Tijdens deze afwisselende dag vol nieuwe inzichten en motivatie gaan we dieper in op de verschillende manier om de rol van angst en twijfel in je leven te verminderen.