Groei- en Business Coach – individueel 1-op-1 traject

Ik ken geen geen enkele topsporter die zonder coach en professionele begeleiding de top heeft bereikt. Waarom zou een ondernemer het dan alleen moeten doen?
Besef jij ook dat je soms nét dat tikkeltje verder zou kunnen gaan als er iemand achter je Kurt Goossens Wolves and Warriorszou staan om je een duwtje in de rug te geven? Of dat je je sneller zou herpakken na een motiverende peptalk als het even tegenzit?

Als groei en business coach neem ik mannelijke ondernemers mee op een traject van 6 of 12 maanden naar meer energie, balans, goesting en voldoening in leven en werken. In tegenstelling tot het groepsprogramma Wolves & Warriors is dit een individuele 1-op-1 begeleiding.

Jan W, IT-ondernemer
“Ik wil je bedanken voor de inspirerende ondernemer die je bent en de zaken die je hebt verwezenlijkt. Het heeft mijn carrière definitief veranderd.”

Paul, eigenaar diverse horeca-zaken
“Ik heb tijdens dit traject mijn toekomst helemaal uitgeschreven. Ik weet nu exact wat ik wil doen en waar ik naartoe wil. En dat is het mooiste cadeau dat je kan krijgen na zo’n traject. Dit is de beste investering die ik ooit gedaan heb.”

Jij bent gedreven en succesvol. Maar je bent hongerig naar nog meer zingeving, authenticiteit en extra energie. Je wil een bijdrage leveren die telt. Maar tegelijkertijd wil je meer rust. Balans in leven en werken. Je bent nieuwsgierig naar de beste versie van jezelf.

Wat doet een business coach?

Ons gezamenlijk traject (dat ca 6 maanden duurt) is krachtig en maakt impact in je leven en werken. We werken samen aan:
– een krachtige visie voor werk en leven
– energie-opwekkende doelstellingen
– kleine wijzigingen met grote resultaten
– efficiënte structuren en gewoontes
– het identificeren en opruimen van blokkades die je verhinderen de beste versie van jezelf te laten zien
– een duidelijk plan om de balans in leven en werken te herstellen/behouden

FV, producent textiel- en mode-industrie:
“Dankzij de steun en begeleiding van Kurt heb ik mijn klantenbestand al met 30% kunnen verhogen. Met dank aan deze prachtige mens. Want ondernemen doe je niet alleen.”

Als ambitieuze ondernemer ben ik zelf ook nooit tevreden met een status quo. Er valt altijd nog meer te weten, te ontdekken, te leren, te verbeteren. Een groot deel van mijn tijd gaat dan ook naar mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Groeien is een tijdloze doelstelling.

Desondanks ben ik in mijn carrière al een aantal keer mijn innerlijke kracht even verloren. En ook al vond mijn omgeving mij succesvol en werd ik als een voorbeeld beschouwd, vanbinnen knaagde vaak twijfel. Met als gevolg dat ik niet steeds vanuit mijn eigen innerlijke kracht werkte en leefde. Waardoor ook mijn energieniveau zakte. Met vallen en opstaan ontdekte ik waar mijn onuitputtelijke bron van energie zich bevindt en hoe ik dicht bij mijn eigen kracht kan blijven.

Het resultaat daarvan is dat ik nu heel goed aanvoel bij andere mensen waar hun kracht ligt, ook al zien ze dit zelf niet.
Deze innerlijke kracht naar buiten brengen bij mijn klanten en die bron van kracht en energie vertalen naar hun meest authentieke stem is wat mij telkens weer drijft om voluit te gaan. Omdat ik weet dat het onmogelijke mogelijk wordt als mensen in hun oerkracht gaan staan.

 

Kurt Goossens coach

Verandering van omgeving betekent vaak verandering van gedachten. Tijdens een 1-op-1 traject werken we 6 maanden samen, hebben we 8 face-to-face sessies en tussentijdse opvolging via mail/skype/telefoon. Als je écht hongerig bent naar de beste versie van jezelf kan je ook kiezen voor het intensieve jaarprogramma met oa. een 3-daagse energietrip (enkel jij en ik en eventueel jouw partner) naar Zuid-Spanje.

 

Als groei coach begeleid ik mannelijke ondernemers naar de beste en meest voldane versie van zichzelf. Een traject is steeds op maat van je persoonlijke doelstellingen. Het kan onder andere bestaan uit:

  1. De creatie van een inspirerende missie voor leven en werk die je op weg helpt naar meer geluk en voldoening.
  2. Het uitwerken van de daaraan gekoppelde strategie, zodat je elke morgen opstaat met de juiste focus en een grote dosis energie.
  3. Het realiseren van een productieve mindset, zodat je die beperkende overtuigingen die je weerhouden van je beste werk achter je kan laten. Meer daadkracht en minder uitstelgedrag door twijfels en angsten.
  4. Het bijschaven van de nodige skills. Stel je voor wat het voor je zelfvertrouwen én voor je bedrijf zou betekenen als je beter wordt in spreken voor een publiek, marketingtactieken, minder twijfelen en sneller beslissen, assertiever communiceren of overtuigend schrijven.

Ruud VDL, zaakvoerder communicatiebureau
“Dankzij mijn traject met Kurt weet ik opnieuw wat ik wil op professioneel vlak en heb ik mijn passie herwonnen. Kurt is echt mijn rots in de branding… Leuk om zo’n deskundige coach binnen handbereik te hebben!”

Benny, zaakvoerder groothandel voedingssector
“Ik was de balans kwijt tussen mezelf en mijn werk. Die balans heb ik tijdens dit traject teruggevonden. Ik weet terug waar mijn prioriteiten liggen en daar ga ik aan werken. Dit traject heeft me echt terug in mijn kracht gezet. Dat is meer dan ik op voorhand verwacht had.”

Als jij goesting hebt om door te groeien naar de beste versie van jezelf zit ik graag eens me je samen.
Kurt Goossens groei coach
Vul onderstaand emailformulier in of stuur een mail naar info [at] kurtgoossens [dot] com. Dan bekijken we hoe ik je kan helpen met het naar boven halen van de meest authentieke versie van jezelf.

Onze onderneming is erkend dienstverlener voor opleiding en advies. Daarom hebben mijn klanten recht op max. 40% subsidie via de KMO-portefeuille voor alle advies- en opleidingstrajecten.

Meer achtergrond over mijn boeiende persoonlijke reis vind je hier.

Contactformulier groei- en business coach:

.


.